Bavnehøj Skole

UU-vejledning på Bavnehøj Skole

ii

Officiel uddannelsesguide
Introduktionskursus i 8. kl.

eVejledning

UU-Aarhus-Samsøe

Brobygning i 9. klasse
Brobygning i 10. klasse

Efterskoler
Læs mere om vejledning

Kontakt uu-vejleder
Kira Winther

​TLF.: 24 61 38 14
E-mail: [email protected]

Du kan som elev & forælder
tilknyttet skolen ligeledes skrive
til Kira via Elev- og Forældreintra

UU vejledernes opgave er følgende:
  • Planlægge og gennemføre uddannelsessamtalerne på 8. – 9. klassetrin

• Eleverne i 9. klasse tilbydes min. 1 uddannelsessamtale, hvor forældrene også inviteres med. Derudover tilbydes samtaler efter behov.

• Bistå eleverne på 8.- og 9. klassetrin i udfærdigelsen af deres uddannelsesplaner.

• Forestår planlægningen af elevernes besøg og praktikophold i virksomheder og uddannelsesinstitutioner.

• Bistå og hjælpe klasselærerne og andre lærere fra 0. – 9. klassetrin ved tilrettelæggelsen og evt. ved gennemførelsen af undervisningen i uddannelses-, erhvervs- og arbejdsmarkedsorientering.

• Bistå ved tilrettelæggelsen og evt. gennemførelsen af den almindelige forældreorientering om uddannelsesmuligheder.

• Bistå ved den individuelle vejledning og rådgivning om valg af fag og kurser.

• Medvirke ved formidling af erhvervsmæssig uddannelse eller beskæftigelse.

• Medvirke til at skolens vejledningskontor bliver et åbent og rart sted, hvor man frit kan snakke om sit fremtidsliv og sine fremtidsplaner.