Bavnehøj Skole - Velkommen til glæde, mod, respekt og fællesskab i hverdagen

Kære forældre til kommende 0. klasses-elever på Bavnehøj Skole

Kom til orienteringsmøde om Bavnehøj Skoles skolestart for skoleåret 2015/2016

torsdag d. 20. november 2014, kl. 19.00-20.30

Oplæg ved skolens ledelse og de pædagogiske medarbejdere. Program følger.

Mødet afholdes i gymnastiksalen på Bavnehøj Skole, Kolt Østervej 45.

Vi glæder os til at se jer.

Birgitte Julie Rasmussen, skoleleder

Digital indskrivning
    Vær opmærksom på at forældre til skolestartende børn i august 2014 skal skoleindskrive deres barn digitalt.

Forældre skal indskrive deres barn fra den 14. november 2014 til den 11. januar 2015 ved brug af Nem-ID.

I kan søge hjælp til skoleindskrivning hos Borgerservice, Folkeoplysningen i Brabrand samt på Bavnehøj Skole.

Såfremt I ikke har en Nem-ID, kan denne bestilles via dette link: www.nemid.nu

Link til skoleindskrivning: https://tea-f.tabulex.net/Webindskrivning

Læs evt. mere om skolestart på www.aarhus.dk/skolestart

Søger I om plads til jeres barn på privatskole eller skolegangsudsættelse, skal I oplyse herom ved skoleindskrivning. Indskrivning til SFO skal ske via samme link som skoleindskrivning efter, man har skoleindskrevet sit barn.